Het doel van de video is om mannen en vrouwen tussen de 16 en 35 jaar oud te enthousiasmeren over het werken bij B&S Shop Fly in Eindhoven. De video richt zich op een viertal functies: supervisor, vulploegmedewerker, verkoopmedewerker en kassamedewerker. We wilde een video maken met dynamische sfeerbeelden, krachtige muziek en een sterke voice-over.

Promofilm

De kracht van de functies zit in de locatie. Werken op Eindhoven Airport is dynamisch, internationaal en luxueus. Om deze redenen krijgt de functie meer aanzien en is het aantrekkelijker om er te gaan werken. Met de sfeerbeelden wilden we hier de nadruk opleggen. We wilden beelden maken van de binnenkomst, vliegtuigen die opstijgen en mensen die zin hebben om op reis te gaan. Om te overtuigen moest de video ook persoonlijk zijn. We wilden trots personeel van de B&S Fly Shop in beeld brengen. Aansluitend bij de muziek ligt het shot tempo hoog. De video wordt hierdoor stoerder en het sluit goed aan bij de dynamiek van een vliegveld. Als contrast tegen de dynamische shots wilde we slow motion portretshots maken een aantal personeelsleden.

Het lastige van vier functies in één video is dat je het wat oppervlakkig moet houden om de gehele doelgroep aan te spreken. Door bijvoorbeeld te vertellen vanuit de perceptie van een supervisor spreek je vulploegmedewerkers minder aan. Daarom leek het ons een goed idee om een algemene voice-over aan het woord te laten. De voice-over, krachtig muziek en geluidseffecten zorgden dat de juiste sfeer werd overgebracht.