Scroll to Content

De zorg is wat ons betreft één van de mooiste branches om voor te werken. Het is iedere keer weer een genoegen om mensen in beeld te brengen die het hart op de juiste plek hebben. Voor CLB mochten wij een nieuwe brand movie maken waarin deze mooie mensen centraal staan.

CLB is dè expert op het gebied van innovatieve zorgoplossingen zoals kritische alarmering en ondersteunt (zorg)personeel bij het verbeteren van de kwaliteit van zorg, terwijl de operationele kosten worden verlaagd. Het is een familiebedrijf met meer dan 35 jaar ervaring. Van R&D tot installatie, CLB heeft alles onder één dak, dit maakt dat ze de beste techniek kunnen leveren en tegelijkertijd de beste partner kunnen zijn voor hun klanten.

Het doel van de brand movie is om de visie van de CLB in beeld te brengen. De doelgroep maakt met de brand movie kennis met CLB als merk. De visie van CLB luid als volgt: Betere zorg door innovatie. CLB past iedere dag de beste technologie, producten, kennis en diensten toe om hun klanten en de maatschappij te geven wat hen toekomt: de best denkbare (technologische) mogelijkheden om goede zorg te verlenen.

Het verhaal van de brand movie gaat over de belangrijkste helden: de zorgprofessionals en iedereen waarvoor zij zorgen. Want niemand kan het beter vertellen, dan zij die het dagelijks ervaren. We brengen de zorg in beeld die iedere dag wordt verleend, de zorg die niet altijd even gemakkelijk is en vooral de motivatie van de zorgprofessionals om patiënten (beter) te helpen. We hebben gefilmd in een ziekenhuis, verzorgingshuis, gehandicaptenzorg en dagbesteding. De brand movie spreekt de doelgroep aan omdat het herkenbaar is. Door de motivatie van de zorgprofessionals te koppelen aan de visie van CLB creëren een relevant verhaal.

Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hieronder de video.