Scroll to Content

Samen sterk in zuivel

De Lekkerkerker Groep bestaat uit verschillende bedrijven met een passie voor zuivel. Enerzijds door de productie van toetjes, roomkaas, kaasproducten, kruidenboter en vele andere (h)eerlijke zuivelproducten. Anderzijds door het reviseren, verhandelen en installeren van gebruikte zuivelmachines.

Corporate bedrijfsfilm

De corporate bedrijfsfilm van de Lekkerkerker Groep is volledig gericht op emotie en beleving. De film werd in documentaire stijl gefilmd in Het Groene Hart. We wilden mensen bij het kijken van de film inspireren door specifieke eigenschappen van de familie Lekkerkerker in beeld te brengen. De eigenschappen van de familie vormen de identiteit van de groep. Om dit op een natuurlijke en persoonlijke wijze op te nemen hebben we geen teksten gescript maar hebben we de voice-overs opgenomen door middel van interviews.

Kees Lekkerkerker vertelt over de start van zijn bedrijf in Lopik en de belangrijkste redenen van zijn succes. Na een aantal mooie bedrijven te hebben opgericht nemen zijn kinderen de leiding over. Ze vertellen over hun ervaringen en toekomstvisie. Samen vormen zij de Lekkerkerker Groep. Bedrijven die samen sterk zijn in zuivel.