Scroll to Content

Be inspired by nature

Van der Valk Hotel ARA ligt in een prachtig natuurgebied langs de Oude Maas in Zwijndrecht. Het hotel ligt op 10 minuten rijden van Dordrecht en Rotterdam. Met vele zalen en vergaderkamers is het een uitermate geschikte locatie voor zakelijke activiteiten. Het doel van de video was om zakelijke afnemers te stimuleren om meerdere producten en diensten af te nemen. Naast een meeting of diner kan er bijvoorbeeld ook overnacht worden en gebruik worden gemaakt van diverse faciliteiten.

Promofilm

De video was gericht op de langzame en serieuze beslissers. Deze beslissers willen een goed onderbouwd en uitgebreid beeld krijgen voordat ze een keuze maken. Kortom, de boeker van het hotel wil vooraf relatief uitgebreid geïnformeerd worden. Wat de film betreft; is de kijker op zoek naar gedetailleerde informatie en een bijpassend gevoel. Op een tweetal manieren wilden we de kijker beïnvloeden. Allereerst door bestaande klanten aan het woord te laten. Mensen worden nu eenmaal snel beïnvloed door andere mensen. Ten tweede wilden we met sympathie van het personeel een gunfactor creëren. De klant ziet dat er een team van mensen klaar staat om hun verblijf zo comfortabel mogelijk te maken. Bekijk de video hieronder om het resultaat te zien.

Naast de promo video gericht op zakelijke afnemers hebben we meerdere social media video’s gemaakt ter promotie van gerechten uit het restaurant.